Vanilla Ninja
English
Home
Biografie
Discografie
Afbeeldingen
Agenda
Forum
Links

Home
Op 1 mei 2004 trad een nieuwe kleine Baltische staat toe aan de EU, namelijk Estland. Het land ligt tussen Finland en Letland en is met zijn 45.227 kmĀ² vrij overzichtelijk. Met 1,3 miljoen inwoners is de bevolking 12 keer zo klein als die van Nederland. De landstaal is de Estse taal die een beetje verwant is aan de Finse taal. In elk land is iets specifiek voor het land te vinden, en voor Estland wil dit zeggen een bijzonder ijs wat er te koop is. De naam: Vanilla Ninja!

De meiden van Vanilla Ninja schitterden voor Zwitserland op het Eurovisie Songfestival van 2005. Lenna, Katrin & Piret voerden in hun geboorteland Estland ruim 6 maanden de Top 5 van alle hitlijsten aan. Uiteraard heeft dit alles te maken met de populariteit van de meidengroep en een spetterende act tijdens hun live optredens. De volgende stap ligt voor de meiden van Vanilla Ninja voor de hand: een internationale doorbraak.

Om het nederlands publiek kennis te laten maken met deze band is deze site opgezet. Tips, suggesties of wensen zijn van harte welkom via de mail of het contact-formulier© 2005 - 2019 vanilla-ninja.nl

Omhoog!